ראשי מוזיקה היטליסט סלבס תרבות +12 נא להזין 2 תווים לפחות

 
הכל שירים מילים לשירים אמנים  


עידן יניב: אנשי ימין קיצוני משתמשים בשיר שלי
הזמר עידן יניב יוצא הערב נגד אוהד של תנועת "הימין האמיתי" שמושפעת מתורת כהנא, אשר משתמש בשיר שלו "איך אוכל לשמח אותך" בפרסום תשדיר ברשת. עורך הדין של עידן יניב: "נפעל למצות את מלוא חומרת הדין"
אסף נבו 21/05/2012
 

עד כה נהגו זמרים להתלונן בעיקר כשהאקרים מוסלמים היו משתלטים לנם על הפייסבוק, אבל מסתבר שאפשר לחטוף אותה גם מהצד השני.

הזמר עידן יניב יוצא הערב נגד אוהד של תנועת "הימין האמיתי", אשר לדבריו משתמש בשיר שלו "איך אוכל לשמח אותך" לצורך קידום ברשת של אחד מתשדירי התנועה.

יניב נדהם לגלות כי השיר שלו, שיצא למדיה רק לפני שבוע, כבר גוייס כדי לפתוח פרסום של תשדיר תעמולה קיצוני, שבו יוצא דובר התנועה חיים בן פסח נגד אנשי התקשורת ובג"צ וטוען שהם שונאים את המזרחים, האשכנזים, הרוסים והדתיים.

בתחילת הקטע מושמע השיר של עידן יניב על רקע תמונה של עננים עם כתובת האתר של התנועה, ובהמשך עולה התשדיר הקיצוני. מי שנכנס לקישור של אתר תנועת "הימין הקיצוני" שנמצא מתחת לוידיאו מגלה שהיא פועלת ומאמינה בתורתו של הרב מאיר כהנא.

עורך הדין של עידן יניב: "נפעל למצות את מלוא חומרת הדין"

עורך הדין עמית רמון מסר בשמות של עידן יניב: "רק שוחרר השיר הרומנטי החדש שעיבד ומבצע האמן והיוצר המוערך עידן יניב, ששמו 'איך אוכל לשמח אותך', וכבר יש מי שעושה בו שימוש מזלזל ופרוע ומפר בהפרה בוטה את זכויות היוצרים והזכויות המוסריות של עידן יניב ושל חברת הייצוג וההפקה, כחול לבן אמנים, בשילוב השיר בסרטון תעמולתי פרסומי שכולל תוכן גזעני בוטה, שפורסם באתר יו-טיוב, תחת שמו של השיר.

'כחול לבן אמנים' מגנה את השימוש הפוליטי הקיצוני, הבוטה, הציני, המפר והפוגעני בשיר שהמסר שלו הוא אחר לגמרי ואין בכוונתה לאפשר זלזול כה בוטה ביצירה ובאמנות והפרה גסה ופרועה של זכויותיו של עידן יניב וזכויותיה, והיא תפעל למצות את מלוא חומרת הדין עם הגוף המפר, התנועה המכנה את עצמה בשם 'הימין האמיתי'".

את תגובת "הימין האמיתי" לא ניתן היה להשיג

 
הדפסה שלח לחבר חזור למעלה
עוד
במדור
עידן עמדי נפרד מהצבא ומהחברה: "נגמר" הדואט עם עופר לוי דלף מאחורי הגב של אייל גולן

תגובות
כותרת
שם
 
3. גם אני מאמין בתורת הרב כהנא
24/05/2012 - 22:38
מאת אוהב הארץ
אפשר לחשוב מה עשיתם מזה.. נמאסס כבר מהתייפייפות נפש הצבועה שלכם. הערבים הורגים אותנו לא? אז שיישרפו כולם
2. אריאל עם פיגור
24/05/2012 - 15:02
מאת מוסקה
בטח שיש לו case, יש דבר שנקרא זכויות יוצרים - אם הוא יצר את השיר, השיר בבעלות פרטית שלו.
1. שמולני עם פיגור
22/05/2012 - 06:44
מאת אריאל
השיר לא בבעלות פרטית שלך. אז אין לך case
 

הכי נצפים
גולשי שירונט בחרו: שירי האהבה הכי גדולים
שירונט מציג: אקורדים לשירים
עשרה שירי סליחות ליום הכיפורים
הלהיט שמשגע את העולם
עוד מעט נהפוך לשיר
 
הסקר היומי
מה שיר הבוקר שלכם?
מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר-אריק איינשטיין
בוקר של כיף-תיסלם
בוקר טוב- ארז לב ארי
כל בוקר-משה פרץ
מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר-אריק איינשטיין
בוקר של כיף-תיסלם
בוקר טוב- ארז לב ארי
כל בוקר-משה פרץ
 




 

שירונט- אתר המוזיקה הגדול בישראל הכולל מילים לשירים בעברית, מילים לשירים באנגלית וקליפי יוטיוב. מאגר מילות שירים מסגנונות מוזיקליים שונים: מוזיקה מזרחית, מוסיקה ים תיכונית, רוק, פופ, היפ הופ, ג'אז, בלוז, שירה בציבור, ארץ ישראל הישנה והטובה, שירי חתונה, שירי אהבה, אקורדים לשירים לועזיים ועבריים. יכול כי בשוגג נפלו טעויות במילות השירים. האתר אינו נושא באחריות כי מילות השירים מדויקות, וככל שהנך מזה/ה טעות במילות מי מהשירים אנא דווחו לנו על כך ואנו נתקן את הטעות.