אחרי שכבשה את המקום הראשון באמריקה בשבוע שעבר עם הלהיט הנוכחי והמדבק שלה California Gurls, קייטי פרי כבר לא צריכה להתאמץ להוכיח לכולם שהיא לא זמרת של להיט אחד.
אומנם אלבום הבכורה השלה "One Of The Boys" מכר 5 מיליון עותקים וניפק כמה להיטי רדיו יעילים כמו "Hot & Cold" ו "Thinking Of You" לצד "I Kissed a Girl" הטחון, אבל נדמה שכולם ציפו לראות האם היא תצליח לעשות את זה שוב גם עם אלבום חדש לגמרי.
את התשובה המלאה נגלה כנראה רק בסוף אוגוסט כשייצא אלבומה השני "Teenage Dream" אבל כדי שלא נשתעמם מדי עד אז היא משחררת עכשיו, קצת יותר מחודש מאז יצא לרדיו, את הקליפ הסקסי ללהיט שחוץ מהופעת אורח משעשעת של
הראפר סנופ דוג , כולל מחווה טעימה במיוחד לסרטי פנטזיה כמו "אליסה בארץ הפלאות" ו"צ'ארלי בממלכת השוקולד". כיאה לכל כוכבת פופ שמכבדת את עצמה היום גם פרי שכללה את העיצוב של החזייה שלה, רק שבמקום רובי ה M16 מהקליפ האחרון של גאגא היא העדיפה לבחור בדרכי שלום וללכת על שפורפרות קצף לעוגה.
|