|
הפריצה הגדולה של אביהו שבת בשנה האחרונה הוכיחה שלהיות ה"בן של" לאו דווקא מזיק לקריירה, בעיקר אם יש לך גם מספיק שירים מוצלחים משלך לנפק לרדיו.
כמובן שאביהו הוא לא היחיד בביזנס שאוחז באבא מזמר ועכשיו ינסה להצטרף לרשימה המובחרת גם שיר לוי, בנו של הזמר ישי לוי, שאומנם הוציא כבר שני אלבומי סולו בעבר (הראשון אף סיפק את הלהיט "בית קפה קטן" וזכה לביקורות חיוביות), אבל לא באמת הצליח למצות את הפוטנציאל הגדול שלו עד הסוף.
בעידן בו המוזיקה ים תיכונית היא הקלף המנצח של תעשיית המוזיקה המקומית ועם החתמה טרייה בסוכנות האומנים בה חתומים בין היתר גם שבת ועידן יניב, יש סיכוי יותר מסביר שהפעם זה כבר ילך לו הרבה יותר חלק, בטח כשהסינגל הראשון "יום אחד תבקשי" מתגלה כבלדה ים תיכונית מוצלחת למדי שיכולה להשתלב בקלות בפסקול המוזיקלי ששולט ברדיו בימים אלה.
|