גולן עם הטורקים
אייל גולן לא נח לרגע. פחות מחודש מאז הוציא לרדיו את "רק מתגעגע", משחרר היום הזמר שיר חדש ומפתיע באווירת דיכאון טורקית
מערכת שירונט 12/07/2010

אין ספק שנהיה קשה לעקוב אחרי השירים החדשים שמוציא אייל גולן לרדיו. פחות מחודש מאז חשף ב"כוכב נולד" את הלהיט "רק מתגעגע" שכתב והלחין אביעד פניו, ופחות מחודשיים מאז הדואט "אני מבטיח" עם ליאור נרקיס, משחרר היום הכוכב שיר חדש נוסף בשם "מפה לשם", שלקוח מתוך החלק הראשון בסדרת האוספים "אחד סוכר, שחור חזק".

לזכותו ייאמר שהפעם מפתיע גולן עם בלדה מוצלחת באווירת מוזיקת דיכאון טורקית שלא אופיינית לו המבוססת על לחן של המלחין המפורסם "ערבי עממי" למילים של המפיק יוסי בן דוד. כזכור, בן דוד הוא זה שאחראי גם למילים של להיט הענק "הוזה אותך מולי" שהופיע לראשונה באוסף "שניים סוכר".

זהו הסינגל הרביעי מתוך האוסף ממנו יצאו לרדיו עד כה "טירה של מלך" בביצוע עידן יניב, "בא לי" של שרית חדד ו"קוסמת" של נתי לוי ופיני חדד. כשבהמשך נזכה גם שירים חדשים של דודו אהרון ומושיק עפיה.