|
קצת יותר משנה לאחר צאת אלבומה האחרון והמצליח "מרוץ החיים", משחררת היום לרדיו הזמרת שרית חדד סינגל ראשון ומפתיע מתוך אלבומה העשרים, עליו עבדה בחודשים האחרונים עם המפיקים המוזיקליים Henree, יעקב למאי, שי ראובני ותמיר צור.
את השיר החדש, שנקרא "Do You Love Me", הפיק ותרגם Henree מלהיט בערבית מסוף שנות ה70 שמבצעת להקת רוק פופ לבנונית בשם "משפחת בנדאלי". באופן מפתיע זכה אותו השיר לפני מספר שבועות גם לקאבר של הזמרת הים תיכונית ג'ולייטה, מה שהוביל כמובן לחילופי דברים בין מנהלי הזמרות, כשכל אחד טוען לראשוניות.
מבלי להיכנס למלחמת הגרסאות, אפשר בהחלט להניח שמי שתוביל את מצעדי ההשמעות ברדיו בשבועות הקרובים תהיה הגרסה של חדד, על אחת כמה וכמה לאחר הספיישל שיערך לכבוד הזמרת המצליחה הערב ב"כוכב נולד", בו ישירו המתמודדים מלהיטיה הגדולים. כמו כן, תבצע חדד את השיר על בימת התוכנית בבכורה טלוויזיונית.
ואם זה לא מספיק, מסרו היום אנשיה של הזמרת שאלבומה החדש ייצא לחנויות גם בגרסת תלת מימד חדשנית, לראשונה בישראל. רק בואו נקווה שהפעם יהיה מדובר במשהו קצת יותר חדשני מהבובה המזמרת בדמותה שיצאה לפני מספר שנים.
וככה נשמעת הגרסה הלבנונית המקורית:
וזאת הגרסה של ג'ולייטה:
|